• Οδοντιατρικά &
  Οδοντοτεχνικά Είδη
  στα μέτρα σας

  Η Dental Vision ιδρύθηκε το 2005 με σκοπό να δημιουργήσει, αλλά κυρίως να διατηρήσει αξίες και ηθική, με διάρκεια και εκσυγχρονισμό, με παρόν αλλά και μέλλον στην οδοντιατρική και οδοντοτεχνική αγορά.

 • Τεχνική Υποστήριξη

  Η Dental Vision είναι πιστοποιημένος αντιπρόσωπος για κάθε οίκο που αντιπροσωπεύει, θεωρώντας επιτακτική την ανάγκη ύπαρξης του κατάληλλου εξοπλισμού για να μπορεί να επισκευάζει πλήρως κάθε συσκευή που έχει πουληθεί.

 • Ενημέρωση & Εκπαίδευση

  Απαραίτητα για κάθε επαγγελματία. Η Dental Vision οργανώνει σεμινάρια, ομιλίες, συνέδρια και πρακτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και βοηθάει στην ανταλλαγή γνώσης.

  Ενημερωθείτε σήμερα

Ivoclar Digital

IvoclarDigital-72
Ivoclar Digital – Ολοκληρωμένη ψηφιακή γνώση

Ivoclar Digital είναι το όνομα ενός ισχυρού και εστιασμένου νέου εμπορικού σήματος – brand (ομάδα προϊόντων), που δημιουργήθηκε από την Ivoclar Vivadent. Παρέχει σε οδοντιάτρους και οδοντοτεχνίτες  επαγγελματική τεχνογνωσία αιχμής σε όλα τα στάδια της ψηφιακής διαδικασίας. Η ιδέα πίσω από το νέο αυτό brand θα παρουσιαστεί στην έκθεση IDS 2017.

Από την επιτυχημένη είσοδο του IPS e.max στην αγορά, περισσότερο από δέκα χρόνια πριν, η Ivoclar Vivadent έχει εξελίξει σημαντικά την εξειδικευμένη γνώση της στην παραγωγή υλικών για ψηφιακή κατασκευή οδοντικών αποκαταστάσεων υψηλής αισθητικής. Περισσότερες από 100 εκατομμύρια αποκαταστάσεις έχουν παραχθεί μέχρι σήμερα με το συγκεκριμένο υλικό, καθιστώντας το, το πλέον ευρέως χρησιμοποιούμενο σύστημα υλικών CAD/CAM στον κόσμο. Η κλινική αξιοπιστία του συστήματος έχει τεκμηριωθεί πολλές φορές. Η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί από την εταιρεία εδώ και πολλά χρόνια, θα ενσωματωθεί σε ψηφιακές ροές οδοντιατρικής εργασίας και θα διατίθεται στην αγορά με την εμπορική ονομασία Ivoclar Digital. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στη διασφάλιση εύκολων και κατανοητών διαδικασιών: επιλογή υλικών και σχεδιασμός, καθώς και κατασκευή των αποκαταστάσεων. Η γκάμα των προϊόντων θα  ολοκληρώνεται από μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών, οι οποίες θα είναι προσβάσιμες σε οδοντιάτρους και οδοντοτεχνίτες.


Η Ivoclar Digital θα παρουσιαστεί στο κοινό για πρώτη φορά στην έκθεση IDS 2017. Η Διεθνής Οδοντιατρική Έκθεση (IDS) θα λάβει χώρα στην Κολωνία της Γερμανίας, 21-25 Μαρτίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ivoclar Digital, που βρίσκεται στην αιχμή της οδοντιατρικής τεχνολογίας για τα  οδοντιατρικά εργαστήρια και τα οδοντιατρεία, μπορείτε να επισκεφθείτε  το περίπτερο Α20 - D39, στο Hall 11.3.  Αρχικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ivoclardigital.com.

Το IPS e.max® είναι σήμα κατατεθέν της Ivoclar Vivadent AG.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Dental Vision ΕΠΕ
Αθήνα 210 77.55.900
Θεσσαλονίκη 2310 253.800
info@dentalvision.gr

Επικοινωνηστε μαζι μας